I Love Eco Essentials Beam Balm Sunscreen

i love eco essentials beam balm

Her kommer lige endnu en anmeldelse solcreme. Det er vel sommer, hvis vi altså kigger på kalenderen! I denne omgang vil jeg fortælle om Beam Balm Sunscreen SPF 15 fra brandet I Love Eco Essentials. Jeg vil starte med at rose dens ydre til skyerne. Jeg er vild med farven gul, og lige præcis denne nuance af gul. Og så gør det heller ikke spor, at tuben er lavet af genbrugsplast. Og så kan jeg virkelig godt lide den miljøvenlige bambuskrave, det gør produktet mere luksuriøst at se på, og så er prikken over i’et den smukke skinnende kobberskrift. Et smukt produkt er hvad Beam Balm Sunscreen SPF 15 er!

Minerals VS kemisk solcreme

Men Beam Balm Sunscreen SPF 15 er mere end bare et flot ydre. Det er en innovativ, mineralbaserede og naturlig solcreme som giver en effektiv bredspektret UVA/UVB-beskyttelse med et usynlig finish. Desuden hydrere solcremen samtidig huden med en god dosis af antioxidanter fra hindbærfrøolie.

Dette er en mineralsk solcreme, der er anderledes og bedre for miljøet i forhold til en kemisk solcreme. Fakta om kemisk solcreme:

  • Når en molekyle fra en kemisk solcreme absorberer UV-stråler, aktiveres den. Efterfølgende frigives den absorberede aktivitet af varme og interagerer med andre molekyler i vores blodåre. Denne mineralske solcreme trænger ikke ind i blodårende.
  • En undersøgelse fandt kemiske UV-filtre i 85 % af testede kvinders modermælk, hvilket indikerer, at fostre og nyfødte udsættes for disse stoffer.
  • Et af de største problemer, der truer oceanernes sundhed i dag, er kemiske solcremefiltrem der forurener have og dræber koralrevene.

Til forskel fra andre mineralske solcremer, så har avanceret teknologi gjort det muligt, at ændre i ingredienserne, så Beam Balm Sunscreen SPF 15 er lettere at absorbere. Og så er Beam Balm Sunscreen SPF 15 ikke farlig for dig, dit barn eller verdenshavene.

Solcremen er let, ikke-klæbrig og giver huden lov til at ånde. Den sætter sig ikke som en tyk hvid hinde over huden, den er let og blød at massere ind i huden. Duften af Beam Balm Sunscreen SPF 15 bliver beskrevet som friske noter af ingefær og duften af vetiver-rod, der harmonere med appelsinblomst. Dog falder dufter ikke helt i min personlige smag. Den dufter af naturlig oprindelse, den dufter friskt og spidst.

Kender du I Love Eco Essentials?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *