Gucci – en favorit duft

gucci-en-favorit-duft

Flora by Gucci er en af mine favorit dufte – dog en duft jeg kun bruger i efterår/vinterperioden, da den er meget krydret, og efter min mening er for tung til sommer perioden – jeg glæder mig derfor også, til at begynde at bruge den igen, nu vi nærmer os de koldere tider på året.

Duften har sine rødder i den glamourøse italienske fortid, men med nutidens lethed og modernitet. Det er en duft der går lige ind, hvis man kan sige det sådan, en målrettet duft der søger ind i næseborene som en pil. Mine tanker er: blomster, sødme, syrlig, hypnotiserende, feminin og ambitiøs.

Hvis du selv er fan af duften, har du måske bemærket dens limited dedition falkon? Falkonen har et blomstret print i bunden, og da resten er af glas giver det en rigtig flot effekt. Jeg har været meget tæt på, at give omkring de 500 kroner for den – selvom den jeg har i forvejen er langt fra tom, men den er virkelig smuk.

Flora by Gucci kan blandt andet købes i matas i både 30 og 50 ml. størrelser.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *