E.L.F. California baked eyeshadow palette

e.l.f. California baked eyeshadow palette 1

Jeg tænker at flere af jer nok på et eller andet tidspunkt er støt på brandet E.L.F.; eyes, lips, face cosmetics? I hvert fald så forhandles deres produkter blandet andet i Føtex og Bilka og på deres hjemmeside. E.L.F. er et makeupbrand der senere hen også har fået lidt hudplejeprodukter til. Produkterne er prisvenlig og for det meste også af en ude mærket kvalitet. Grunden til at de kan holde priserne i bund, er fordi de ikke bruger penge på store reklame, som råber op omkring dem, hvilket kommer os andre til gode.

California baked eyeshadow palette

e.l.f. California baked eyeshadow palette 2

Et af deres produkter, som jeg vil fortælle jer om i dag er denne øjenskyggepalette; California baked eyeshadow palette. Skyggerne er i en baked udgave, som jeg ellers plejer at være rigtig glad for, men jeg synes faktisk ikke at farverne er særlig pigmenteret i dette tilfælde. Skyggerne er virkelig flotte, inden tvivl om det. Farverne er lige noget for mig; det er brunlige, jordslået og gyldne farver, som bare rammer spot on. Men jeg må indrømme at jeg savner noget mere pigmentering.

Jeg har lavede swatch af paletten herunder. Som I kan se har farverne kun en svag pigmentering:

e.l.f. California baked eyeshadow palette 3

Det var faktisk også overraskende at de mørke farver, var dem der var sværest at swatche, da skyggerne er meget nærige og svære at få ned på min arm… Når men her er de, og farverne er flotte, men ikke særlig kraftige. Jeg er ikke særlig tilfreds med paletten desværre.

TIP: Man kan, og det har jeg ikke gjort på billedet, bruge en fugtet pensel, for på den måde at øge pigmenteringen og intensiteten af skyggerne. Det hjælper en smule på det, men ikke meget.
Mascara & shadow shield

e.l.f. mascara & shadow shield

Det her produkt er til gengæld genialt til øjenskygger der drysser og har masser af pigment – det vil sige ikke ovenstående palette. Det er som navnet antyder, et skjold, der holdes under øjet, for at der ikke skal komme øjenskyggerester ned på kinden og ødelægge ansigtsmakeuppen. Det er lidt svært at holde skjoldet på, samtidig med at man lægger sin makeup, men det kan godt fungere. Jeg har i hvert fald et par øjenskygger som bare ALTID drysser.

Kender du E.L.F.

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *