”Gentle jelly” øjenmakeupfjerner fra biotherm

biotherm gentle jelly 1

Det kære biotherm er et skønhedsbrand, med en lang lang række af produkter. Der er tale om rigtig mange spændende produkter og serier til enhver hudtype. Trods det brede sortiment af produkter, er denne gentle jelly øjenmakeupfjerner faktisk kun mit produkt nr. to fra biotherm. Jeg satser dog på, at jeg engang i fremtiden kommer til at få et bedre kendskab biotherm. Jeg har i hvert fald allerede samlet en lille liste over produkter jeg gerne vil teste!

Biotherm biocils, gentle jelly, øjenmakeupfjerner

I hvert fald så vil jeg starte ud med en anmeldelsen af biotherm gentle jelly øjenmakeupfjerneren, der også skulle kunne fjerne vandfast makeup. Det er dog ikke noget jeg har testet, da jeg ikke bruger vandfast makeup. Jeg synes nemlig ikke at vandfast mascara fungere for mig. Noget af det interessante ved lige netop denne makeupfjerner er, at gelen skulle mindske tab af vippehår, i forbindelse med fjernelse af øjenmakeup. I ved hvordan man kan komme til at gnide øjnene ret voldsomt under denne seance?

Gelen er blå, tyk, duftneutral og så er den ikke helt transparent. Den er sådan set meget behagelig at bruge, når man ikke påføre for meget produkt vel og mærket. Ikke at det sviger, men det kan godt blive en smule ubehageligt, i og med at øjnene på en måde drukner i gel. Det gælder alligevel om at finde en god balance mellem for meget og nok produkt. Man skal nemlig være gavmild med produktet før at det virker. Jeg kommer produkt på en vatrondel og gnider forsigtigt mine vipper og øjenomgivelser fri for makeup.

Lidt en øv oplevelse

Som øjenmakeupfjerner har jeg dog oplevet langt bedre. Gelen kan godt have en tendens, til at tvære mascararester ud, så man får ”skyggen af en panda” omkring øjnene. Det forsvinder med det samme gelen tørres af, så det er som sådan ikke noget problem. Men jeg synes ikke, at den kan præstere at fjerne al mascara fra mine vipperne. Der er typisk ved hårrødderne, at jeg oplever at der forbliver rester. SÅ gelen er en behagelig øjenmakeupfjerner, men der findes også bedre.

biotherm gentle jelly 2

Kan du anbefale mig nogle produkter fra biotherm?

Knus C.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *