Glædelig 9. december – Vind bl.a. vippeserum fra Talika

talika sos party kit Lipocils & Black

Glædelig 9. december!
Dagens præmie

Dagens præmie er lidt godt og blandet fra Talika. Du kan vinde deres Lipocils & Black som er en duo, bestående af et vippevækstserum og en sort mascara. Og så kan du vinde deres SOS Party kit, der indeholder 4 masker til brug før og efter en festlig lejlighed. Bio enzymes hydrating mask og eye therapy patch skal bruges FØR. Hvor bubble bio-detox mask og eye decompress skal bruges EFTER. Præmien har en samlet værdi af ca. 380 kr.

Deltag i konkurrencen ved at:
  • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
  • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderne for 1.-12. december trækker jeg og offentliggør her på bloggen den 16. december. Vinderne for 13.-24. december trækker jeg og offentliggør den 28. december. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

Held og lykke!

Julekram fra Charlotte

Præmien er sponsoreret. Der skal derfor også lyde et kæmpe tak til sponsor af dagens præmie, for at muliggøre denne julekalender. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne forkæle mine følger i her i julen.

Relaterede indlæg

13 kommentarer

  1. Glædelig juletid og håber du har haft en dejlig 2.advent:-)
    Mit hår og mine vipper er tyndet ud på det sidste, så vippeserum vil jeg gerne prøve lykken om:-)
    En god ny uge ønskes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *