Glædelig 10. december – Vind hårpleje fra Davines

vind davines hårpleje

Glædelig 10. december!
Dagens præmie

I dag kan du vinde en super lækker præmie fra Daviens, som indeholder produkter fra to af deres hårplejeserier. Den første serie er NaturalTech og seriens Nourishing Shampoo 250 ml. og Nourishing Vegetarian Miracle Conditioner 250 ml. Den anden serie er MOMO og seriens Conditioner 250 ml. og Hair Potion 150 ml. Sidstnævnte er en fugtighedscreme til håret. Præmien har en samlet værdi af 786 kr.

Deltag i konkurrencen ved at:
  • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
  • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderne for 1.-12. december trækker jeg og offentliggør her på bloggen den 16. december. Vinderne for 13.-24. december trækker jeg og offentliggør den 28. december. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

Held og lykke!

Julekram fra Charlotte

Præmien er sponsoreret. Der skal derfor også lyde et kæmpe tak til sponsor af dagens præmie, for at muliggøre denne julekalender. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne forkæle mine følger i her i julen.

Relaterede indlæg

21 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *