Glædelig 8. december – Vind kropspleje fra Björn Axèn

björn axèn caring bergamot & vanilla

Glædelig 8. december!
Dagens præmie

I dag kan du vinde 3 skønne produkter fra Björn Axèn fra caring bergamot & vanilla serien. Det er organic body wash 250 ml., organic body cream 250 ml. og organic body oil 100 ml. til en samlet værdi af 435 kr. Måske vaniljeduften kan afskrække nogen, mig slev inklusivt, da den nogen gange kan blive for sød. Men jeg synes at vanilje duften her er meget naturlig og ægte og så er den afdæmpet. Det er en skøn duft som caring bergamot & vanilla serien har. I får et fuldt indlæg og anmeldelse af produkterne på et senere tidspunkt, det lover jeg.

Deltag i konkurrencen ved at:
  • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
  • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderne for 1.-12. december trækker jeg og offentliggør her på bloggen den 16. december. Vinderne for 13.-24. december trækker jeg og offentliggør den 28. december. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

Held og lykke!

Julekram fra Charlotte

Præmien er sponsoreret. Der skal derfor også lyde et kæmpe tak til sponsor af dagens præmie, for at muliggøre denne julekalender. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne forkæle mine følger i her i julen.

Relaterede indlæg

20 kommentarer

  1. Et julekram til dig også Charlotte:-)
    Vaniljeduft uhm i kombi med Bjørn Axen:-)
    Jeg har lige fået hestene om på fold med læ, det rusker og regner derude i det friske vejr.
    Håber du er i læ og nyder lørdagen med lidt julestemning:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *