Goodiebox august 2019 // Recharge

goodiebox august 2019 1

Så er det igen blevet tid til den månedlige Goodiebox. Denne gang er temaet Recharge. Boksen opfordrer til at stoppe op og trække vejret. Til at holde en pause fra det høje og perfekte gear som vi kører i, mens vi bruger masser af tid på de sociale medier, job og i fitnesscenteret samtidig med at vi skal være en god ven, kæreste og forældre. Hvortil man passende kan bruge boksen produkter, til at holde denne pause og tænke lidt på sig selv.

Jeg synes at Recharge temaet kommer med et rigtig godt budskab. Når jeg kigger indad på mig selv, så fylder især Instgram ekstremt meget i min hverdag. Selvfølgelig vil jeg rigtig gerne lave godt indhold til jer, men jeg er også begyndt at skære ned, som nogen måske har opdaget? Det er dels fordi, at jeg for tiden har mange andre ting at se til, men også fordi jeg bruger så meget tid, som jeg gør i stedet for at være rigtig tilstede. Men nu er hverdagsblush.dk og de tidhørende sociale kanaler også min hobby, og jeg elsker at lave indhold til jer, trods det store arbejde der ligger i det! Jeg skal bare skære ned for min skærmtid, og ikke stresse over at skulle være online!

Goodiebox august 2019 indeholder:

-417: Time Control Firming Mask. Denne dybderensende og eksfolierende lermaske indeholder en unik blanding af godter fra Det Døde Hav. Den både renser huden i dybden, absorbere overskydende olie og urenheder. Det er en lækker lermaske, om end en meget almindelig lermaske.

Fulgent World: Glas Neglefil (full size). En glas neglefil er for mig uundværlig. Jeg bruger ikke anden form for neglefil, da disse bare er så meget bedre og de har en virkelig god (hvis ikke evig) holdbarhed. Jeg har efterhånden ret mange, mange flere end jeg bruger, men denne fra Fulgent World er ret flot.

Fulgent World: Neglebåndsskubber (full size). Foruden neglefilen, lå der også en neglebåndsskubber fra samme mærker. Det er ikke noget jeg rigtig har gjort mig i før, men den virker umiddelbart ret luksuriøs og nem at arbejde med, og så matcher den neglefilen.

MineTan: Violet gradual Tan Foam (full size). Hvad er det? Hvordan gør man? Skal det vaskes af? Jeg anede det simpelthen ikke. Jeg fandt hurtigt ud af, at det var en form for slevbruner, men ellers synes jeg at både Goodiebox’ egen tekst og teksten på produktet var meget intetsigende! Men jeg kan så fortælle jer at det er en skum, som skal fordeles på ren og tør hud. Man kan med fordel skrubbe huden forinden. Produktet skal lige have et par minutter til at trænge ind i huden, før man tager tøj på. Den skal derfor heller ikke skylles af. På den måde skulle man kunne opbygge en naturlig solbrun kulør uden strejf af gul. Violet Gradual Tan Foam indeholder nemlig en blanding af violette og mørkebrune bronzerer, som er med til at modvirke orange og gule undertoner i huden. Jeg er meget spændt på at prøve den!

Mudmasky: Aftermask Vitamin Serum (full size). Dette er et meget spændende produkt. Det er et serum, som sammen med ansigtsmasker, er min yndlings hudplejekategori. Og så er det tilmed et serum, særlig velegnet til brug efter en ansigtsmaske af enhver slags. Serummet indeholder blandt andet naturlige vitaminer, tang fra søplanter som tilsammen holder huden sund og giver en fornyet energi og glød.

ZarkoPerfume: Pink Molécule 090●09. Jeg har netop selv købt denne utrolig lækre duft, da NiceHair.dk havde 30 % på alle dufte (+ ekstra 5 % rabat med koden HVERDAGSBLUSH5) og jeg har bestemt ikke fortrudt mit køb, trods at den er ret dyr. Pink Molécule omfavner dig med frodige duftnoter af hyldeblomst, sort orkidé og mahogni blandet med nordiske elementer og pink champagne. Det har været favoritduften siden jeg bestilte den hjem.

goodiebox august 2019 2

Foruden de seks produkter, lå der også en lille smagsprøve og rabatkode til Wally and Whiz, som laver de lækreste gourmetvingummier. Jeg synes de er super lækre, men jeg er også vild med vingummi.

August måneds Goodeibox indeholder seks produkter, hvoraf fire af disse er full size, og så har den en samlet værdi af ca. 850 kr. Kunne du også tænke dig at blive forkælet af Goodiebox hver måned, så kan du nemt tilmelde dig HER. Det koster 169 kr. om måneden og er inkl. fragt og håndtering. Og så er abonnementet selvfølgelig uden binding. Vil du nå at have denne måneds boks med, skal du være hurtig på tasterne, da boksene har det med at blive udsolgt.

Hvad synes du om månedens Goodiebox?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget boksen til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *