Glædelig 19. december – Vind lækkerier fra Filorga

vind filorga

Glædelig 19. december!
Dagens præmie

Dagens præmie består af Anti-Age Micellar Solution 400 ml. og Optim-Eyes 15 ml. fra altid luksuriøse Filorga. Præmien har en samlet værdi af 555 kr. Jeg er især spændt på at prøve Optim-Eyes, der skulle virke mod både mørke rande, hævelse og rynker. På et senere tidspunkt vil jeg lave en anmeldelse af produkterne her på bloggen.

Deltag i konkurrencen ved at:
 • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
 • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderne for 1.-12. december trækker jeg og offentliggør her på bloggen den 16. december. Vinderne for 13.-24. december trækker jeg og offentliggør den 28. december. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

Held og lykke!

Julekram fra Charlotte

Præmien er sponsoreret. Der skal derfor også lyde et kæmpe tak til sponsor af dagens præmie, for at muliggøre denne julekalender. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne forkæle mine følger i her i julen.

Relaterede indlæg

30 kommentarer

 1. Glædelig 19.december til dig fra mig:-)
  Sådan en skøn omgang Filorga anti age behandling vil min gamle hud elske:-)
  Ønsker dig en skøn aften, snig julestemningen ind!

 2. Wauw, sikke en fantastisk jule giveaway

  Det ville da være helt vidunderligt at vinde

  ~ Krydser mine fingre alt det jeg kan og håber på held til mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *