Black friday makeup

1

I anledningen af black friday, har jeg lavet en festelig smokey eyes makeup, i light version. Jeg synes at smokey eyes kan være rigtig flotte, looket er en klassiker inden for makeup, og man kan lave dem på rigtig mange forskellige måde. Smokey eyes kan også laves med andre farver end sort, en mørk lilla farve er også rigtig flot. I denne udgave har jeg brugt farver i sølv og grå.

Her er hvad jeg har gjort:

Først lavede jeg en base på øjenlåget af wetnwild mega eyes i farven natural nude, og så brugte jeg teeez sorte eyeliner rundt om hele øjet. Derefter brugte jeg Gosh twin eye shadow, den mørke ende under øjet og lidt ud i en spids, jeg påførte det ikke med selve børsten der er i øjenskyggen, men med en pensel – sådan her:

2

Så brugte jeg en øjenskygge i sølv/metallisk farve fra Rimmel london, på hele øjenlåget og så brugte jeg igen den mørke ende af Gosh twin eye shadow, i den yderste kant af øjenlåget. Herefter prøvede jeg min nye grå glimmer, der fulgte med denne måneds Goodiebox, fra marsk, den bidrog ikke med farve, men det gav et fint finish med al glimmeren, jeg duppede det på hele øjenlåget samt i krogen af øjet. Til slut, en masse mascara!

Jeg håber at alle jer der skal på shopping i dag, få benyttet jer af en masse gode tilbud, jeg selv skal i biografen senere, og se afslutningen på the Hunger Games – er meget spændt, jeg har nemlig læst bøgerne, men der er rigtig mange år siden, så jeg får mig sikkert nogle overraskelser alligevel! Men det kan da godt være jeg kommer fordi en butik eller to før, hvis nu at der er noget det frister mine øjne. 😛

DSC_0024

 

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *