Van Cleef & Arpels Rose Rouge

Van Cleef & Arpels Rose Rouge 1

Van Cleef & Arpels

Rose Rouge

No 19058 NH

Collection Extraordinaire

Van Cleef & Arpels Rose Rouge 2

Den nye duft fra Van Cleef & Arpels, har i sin Collection Extraordinaire fokus på en ekstraordinær blomst, nemlig rosen. En blomst som de fleste har et romantisk forhold til, og som har en kendt og karakteristisk blomsterduft. Rosen har været centrum for opmærksomhed i århundreder, den er kendt som ”Queen og Flowers” og har været en endeløs inspirationskilde for digtere og forfattere, malere og parfumeskabere.

Roser er røde…

Rose Rouge duften er en voksen, moden og sofistikeret duft. Den er tilpas krydret og selvfølgelig med roseduften som den duftkarakter der træder mest frem. Den har en indbydende duft med frugtige topnoter af solbær og pink peberkorn. Duftens hjertenoter består af tyrkisk rose-essens og en unik Rose Essential TM, og så er duftens basisnoter af Kakao Absolute blandet med raffinerede noter af chypre, Patchouli og Vetiver.

Van Cleef & Arpels Rose Rouge 3

Falkonen er smuk og stilren. Den er, som I kan se, klar i glasset, firkantet og med en rund sort hætte. Duften har et lille vedhæng om halsen med brandets stempel trykt på. Og som I kan se, er roser ikke altid røde. Selve parfumen har en smuk, klar orange/rosa farve. Overordnede er dette en rigtig smuk parfume, som jeg med glæde vil have stående fremme til frit skue.

Van Cleef & Arpels Rose Rouge 4

Kender du Van Cleef & Arpels?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *