Nomenclature efflor esce edp

nomenclature efflor esce 1

Inde i denne fine hvide æske gemmer der sig en molekylær parfume fra nomenclature i duften efflor esce edp. Den ser sådan ud:

nomenclature efflor esce 2

Mit naturvidenskabelige hjerte smelter over denne falkon i ægte kemistil. Kolben skriger laboratorie og forsøg. Jeg elsker at der på flakonen er en molekylemodel. Som bioanalytikerstuderende (snart færdiguddannet), appellere den virkelig meget til mig; profession og hobby blandes på fineste vis.

Nomenclature er en unisex duftserie, som stammer fra New York. De fejre design indenfor parfume-kemi med nutidens mest inspirerende og eksklusive molekyler. Hovedrollen i disse dufte er syntetiske molekyler. Nomenclature er 100 % syntetisk duftkunst. De hylder parfumens kemi. Heraf molekylære parfumer.

Efflor esce edp

Efflor esce edp er en skøn parfume med jasmin aroma og noter af citrus, abrikos, læder samt flora som orangeblomst og tuberose. Parfumen er frisk, feminin og krydret. Den kan gå til alle årstider, den er hverken for tung eller for let, det er en perfekt helårsduft. Dog synes jeg ikke at lige denne duft er særlig meget unisex.

nomenclature efflor esce 3

Billedet er lånt fra nomenclature’s instagram

Der eksistere lige nu 7 Nomenclature dufte, men det kan jo være der kommer flere til:

  • Adr_ett edp
  • Efflor_esce edp
  • Holy_wood edp
  • Iri_del edp
  • Lumen_esce edp
  • Orb_ital edp
  • Shi_so edp

Som i også kan se og læse har duftene nogle lidt specielle navne. Jeg ved ikke helt med udtale af dem, men jeg synes det er meget unikt og specielt. Igen er jeg meget positivt stemt omkring disse dufte.

nomenclature efflor esce 4

Nomenclature forhandles hos stromstore.dk

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *