Tips til brug af highlighter

brug af highlighter

Når man bruger en highlighter, markere og fremhæver man sit ansigt, med et lyst, lysreflekterende produkt. Highlightere frisker ansigtet op og giver mere liv og friskhed, ved at lysne ansigtet op og lade det skinne, på den gode måde. Det er noget man skal kunne se/ane, når man bevæger sig i lyset – hvis det kan ses meget tydeligt er der højst sandsynligt brugt en tand for meget highlighter.

Highligetere kan fås i mange former, man kan både købe den som pudder, cremer og sticks – jeg selv har de bedste erfaringer med pudderformen, da jeg synes det er lettere at styre.

TIP: Hvis du vil teste om highlightning af ansigtet er noget for dig, før du går ud og køber et highlightprodukt, kan du i første omgang prøve dig frem med en lys skinnende øjenskygge. Hvis du vel og mærket har sådan en liggende.

Highlightere og børste

Tre gode highlightere:

  1. Bellápierre snow flake – hvis man er til glimmer
  2. Elizabeth Arden beautiful color blod illuminating liquid highlighter – hvis man er til en cremede highlighter
  3. Mannakadar beauty bronzer/highlighter (øjenskygge) – hvis man er til det naturlige highlight look

Jeg selv er mest til pudderformen, da jeg syntes det er lettere at styre, og at have med af gøre. Jeg synes hurtigt, at creme formen kan blive lidt for meget, og overgangen mellem highlight og almindelig makeup er mere markant ved creme end den er ved pudder, som giver en meget fin overgang. Til påføring af highlighter bruger jeg en børste, hvis hår er en tynd flad vifte – dette giver en meget let påføring.

Hvor skal man highlighte?
  • Det øverste af kindbenene
  • Amorbuen (”kløften” på overlæben) – læberne syner større
  • Under brynene – øjnene syner større
  • Øjenkrogen

Jeg selv highlighter som regel kun det øverste af kindbenene.

Hvor skal man undgå at highlighte?

Man kan jo i princippet highlighte hele sit ansigt, men der er nogle områder, som man bør undgå, da det hurtigt kan få huden til at se fedtet ud – og det er vi ikke interesseret i. De områder man bør undgå, er dem i t-zonen – altså pande, næseryg og hage (her bruger man i stedet contour)

Hvilke highlightere bruger du?

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *