Lækker hårbehandling på spray

laekker haarbehandling paa spray

Sidste gang jeg var til frisør, blev jeg introduceret for den lækre hårbehandling uniq one, fra Revlon professional. Min frisør brugte sprayen i mit hår, og mit hår blev så lækkert; blødt, glat og yderst velduftende. Duften er den mest fantastiske, jeg har lyst til at gå og svinge med håret, hver gang jeg bruger den for at sprede dens duft. Når men det endte så ud i, at jeg var nød til selv at eje uniq one hårbehandlingen. Jeg får også engang imellem komplimenter for at mit hår dufter godt, når jeg har anvendt den.

Hårbehandlingen er en let hårspray, der sprayes i fugtigt hår. Den fungere en lille smule som en hårkur, en hårkur der hverken er cremet eller skal skylles ud af håret igen. Den har i hvert fald en masse fordele, som dit har kan nyde godt af.

Listen er på i alt 10 punkter:
  1. Genopretter tørt og skadet hår
  2. Tilføre glans og mindsker krus
  3. Fungere som varmebeskyttelse
  4. Gør håret silkeblødt
  5. Beskytter mod hårtab, farve og UVA/UVB stråler
  6. Gør håret nemmere af rede ud
  7. Gør håret mere medgørligt
  8. Får frisuren til at holde i længere tid
  9. Forebygger spaltede spidser
  10. Giver håret en naturlig fylde

Dette produkt er hurtigt blevet til en storfavorit hos mig, og er helt klart kommet for at blive. Desuden er sprayen er også billig, jeg gav 99 kr. hos frisøren, men jeg har set den i normal til 60/65 kr.. Så der er ingen dårlige undskyldninger, for ikke at være ekstra sød ved dit hår – håret vil elske den! ♥

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *