The Body Shop – Own Your Naturals palette

The Body Shop Own Your Naturals palette 1

The Body Shop Own Your Naturals palette 2

Jeg har testet denne virkelig fine veganske øjenskyggepalette fra The Body Shop. Paletten fås i to udgaver; Own Your Naturals og Paint in Colour. Min palette er førstnævnte, og med den kan der skabes smukke og naturlige looks. Paletterne er de mest pigmenterede øjenskyggepaletter fra The Body Shop nogensinde. Own Your Naturals paletten indeholder 12 nuancer fra lys til mørk i en kombination af både matte og glitrende skygger. Med paletten, kan der opnås både diskrete og dramatiske look, til alle anledninger. Palettens skygger er desuden beriget med Community Trade marulanøddeolie, som skulle gøre det nemt at opbygge farven og tone skyggerne ud.

The Body Shop Own Your Naturals Palette er simpelthen så smuk

Paletten er vidunderlig på flere punkter! For det første er palettens farver smukke hele vejen igennem. De er i den naturlige kategori og så er farverne varme og lækre med et strejf af rosa. For det andet, så er palettens udseende smukt. Se bare på mønsteret der spiller i selve skyggerne og baggrunden de har. For det tredje, så er alle skyggerne, de matte som dem med shimmer, utrolig godt pigmenteret. Paletten indeholder syv matte skygger samt fem med shimmer, som harmonerer og spiller rigtig fint sammen. Se dem lige herunder:

The Body Shop Own Your Naturals palette 3

Minus er dog at, hvis skyggerne anvendes alene, så sætter de sig i hudfolderne hurtigt efter applikation, og der sidder lige pludselig meget skygge i løbet af dagen. Jeg synes det er rigtig ærgerligt, for det faktum alene gør, at den samlede vurdering trækker meget ned for mit vedkomme. Jeg vil dog anbefale at du anvender en primer under øjenskyggen, da det gør holdbarheden væsentlig bedre. Faktisk holder de derefter en stor del af dagen.

Har du prøvet nogen af paletterne fra The Body Shop? Hvad synes du om dem?

Kærligst C.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *