Nye makeupbørster fra The Body Shop

the body shop makeupbørster 1

the body shop makeupbørster 2

The Body Shop har lanceret en ny række af veganske og cruelty-free makeupbørster. De er alle lavet af bambus og aluminium og så består de af nylon børstehår. Jeg er en beautyblenderpige, jeg synes at sådan en gør applikationen af makeup så meget hurtigere, nemmere og flotter. Da jeg testede disse blev jeg også mindet, om hvorfor jeg bruger en beautyblender.

Tre af de nye The Body Shop makeupbørster

At blende en simpel concealer ud med Concealer Brush, tog for det første meget lang tid og det blev ikke specielt jævnt at se på. Der var hele tiden streger fra børsten, der skulle udjævnes, for at brøsten så bare efterlod nye streger. Så den er jeg ikke den store fan af. Det fungere i hvert fald ikke for mit eget vedkomme.

I forhold til applikation af foundation, så har jeg aldrig været særlig glad for at anvende en klassisk foundationbrush. Men når det så er sagt, så er The Body Shop Duo Fibres Foundation Brush altså meget bedre end en klassisk foundationbrush. Jeg oplever ikke at den efterlader nogen streger af foundation, og så synes jeg at den gør min foundation mere drøj i brug. Den er nem at blende foundation ud med, og resultatet er pænt.

Det er efterhånden meget sjældent at jeg bruger en brynpudder, som skal påføres med en pensel. Jeg er nok bare mere til brynggels. Men i hvert fald så er denne Duo Eyebrow Brush ude mærket til formålet, hvis du bruger brynpudder. Dens skarpe børstende, kan lave fine præcise brynhår. Efterfølgende kan man vende den om, og så er der en brynbørste, at rede brynene igennem med.

Har du prøvet de nye makeupbørster fra The Body Shop?

Knus fra Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg