Årets julede sæsonserier fra The Body Shop

aarets jule sæsonserier fra the body shop

Ud af alle de sæsonserier The Body Shop har lavet i forbindelse med julen, er der ikke én af dem jeg har været speciel vild med. Før nu. I år har de lavet 3 serier; Frosted berries, Spised apple og Vanilla chai og jeg er utroligt nok vild med dem ALLE.

Jeg har dem alle som en 50 ml body butter. Jeg kan meget godt lide den størrelse, da jeg på den måde, ved at jeg får brugt dem op. Ellers har de med at ligge og fylder og blive for gamle. For de er altså lækrest som helt nye. Body butterne har alle samme tykke, bløde og cremet konsistens – Vanilla Chai er dog lidt mere fast i end de andre. De fugter huden godt, der tager lidt tid for dem, at trænge ind i huden, men hvis det er et problem, kan man altid købe dem som body lotions i stedet.

Frosted berries

Dette er en skøn, frisk og let syrlig duft. Selv frostduften synes jeg godt, at jeg kan fornemme. Det er ikke en duft hvor jeg tænker, at det decideret er jul og vinter, men det gør heller ikke så meget, så kan den også bruges efter jule måneden.

Spiced apple

The Body Shop har virkelig formålet at fange duften af æble, kanel og jul her. Skøn skøn duft. Jeg synes tit, at deres dufte er noget helt andet end hvad man forventer ud fra seriens navn. Her er i hvert fald en duft, der skal bruges i julemåneden, da den er indbegrebet af jul. Spiced apple er min favorit bandt de tre serier.

Vanilla chai

Her har vi også en af de mere julede dufte. Den dufter sødt og så dufter den rent faktisk af rigtige vaniljekorn, og ikke den kunstige vaniljedufte, nogle vaniljeprodukter kan have.

Årets julesæsonserier er derfor for mig eget vedkomme en kæmpe succes, jeg synes de meget bedre end dem fra de seneste år. ♥ Hvad synes du om sæsonserierne?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *