Goodiebox maj 2017 // personal style

Goodiebox maj 2017

Så blev det igen tid til den månedlige Goodiebox anmeldelse. Maj måneds Goodiebox er lavede i samarbejde med smykke brandet Hvisk. Da jeg så det, fik jeg lidt for høje forventninger til månedens boks. De tidligere bokse hvor Goodiebox har indgået et samarbejde med andre virksomheder eller brands, har de udarbejdet nogle virkelig gode, og overforventning, bokse. På det punkt skuffer maj måned en lille smugle. Jeg tror også jeg havde forventet en form for smykke – i stedet fik jeg en rabatkode til Hvisk. Og så ved jeg ikke om det bare var mig, eller manglede I også konfettien?

Når men, temaet er denne gang personlig stil. Temaet afspejler sig blandt andet gennem alle Goodiebox medlemmers billeder af de månedlige bokse på instagram. Selvom alle (i store træk) modtager den samme boks med det samme indhold, fortolker vi boksen på hver sin måde, og præsentere den på hver sin måde. Og sådan gælder det jo med det meste her i verden.

Goodiebox maj 2017 indeholder:

Goodiebox maj 2017 indhold

Ardell professional lashes (full size). Mit problem med falske øjenvipper er at jeg ikke ved hvornår jeg skulle få dem brugt. Jeg har flere liggende herhjemme, men de gange hvor det havde været lejlighed til at bruge dem, har jeg ikke spildt dem en tanke. Derudover er jeg langt fra professionel til at sætte dem på.

Bellápierre gel eyeliner (full size). Man kan vel ikke få for mange sorte eyelinere, kan man? Svaret er nej 😉 Bellápierre’s gel eyeliner er blød, koncentreret, kraftig i farven og utrolig nem at arbejde med. Ofte synes jeg at sådanne bløde eyelinere, som giver den her intense farve nærmest uden kontakt til huden har det med at smidte af på mit øjenlåg, når jeg bruger eyelineren på øverste vippekant. Det synes jeg ikke er tilfældet her.

Benefit gimmebrow. Jeg er generelt rigtig glad for bryn gels, jeg synes det er en fantastisk opfindelse, men den her fra Benefit skuffer faktisk en del. For det første er de andre jeg har bare bedre, den her farver meget mere og den lille børste er for mit vedkomme simpelthen for lille.

Inca oil pandora oil. Denne håroile har tidligere været repræsenteret i Goodiebox. Nærmere betegnet september 2015. Olien er grønlig og dufter himmelsk og så gør den alt godt for mit hår. Jeg havde flere gange overvejede at bestille den hjem i fuld størrelse, men fik det aldrig gjort, da den alligevel koster 299 for blot 100 ml. Men det kan være det kommer nu når jeg får følelsen og duften genopfrisket.

La theorie des volcans noir eternae masque exfoliant (full size). Her har vi en scrub, der indeholder vulkansk sand, som eksfolierer og fjerner døde hudceller. 90,6 % har ingredienserne er naturlige og så dufter den super skønt. Ved anvendelse giver scrubben et lille farveskift til et gråligt skær. Det overraskede mig dog at denne 30 ml. udgave er en full size og koster 225 kr. det er jo helt vildt, så god er den altså ikke, den har samme effekt som så mange andre – og billigere – scrubs.

Miqura bio-cellulose sheet mask (full size). Sheet masker er det nye inden for hudpleje, alle er åbenbart vilde med dem. Sheet masker har bare ikke helt fangede mig. Dem jeg tidligere har prøvede har i hvert fald ikke gjort noget, hverken godt eller dårligt for mig og min hud. Miqura’s sheet maske er dog overhovedet ikke som de våde klude jeg normalt har lagt på mit ansigt. Det er faktisk mere en meget tynd gummiemaske som sidder mere behageligt på huden end så mange andre sheet masker gør. Men jeg synes godt nok det er lige i overkanten at give 69 kr. for en sheet maske det kan bruges én gang i 15-20 minutter…

Boksen har denne måned en samlet værdi på 613 kr. Kunne du selv tænke dig at blive Goodiebox medlem og hver måned modtage en selvforkælelses boks, kan du tilmelde dig HER, det koster 169 kr. om måneden at være medlem, men i forhold til hvad man modtager er det det hele værd. Jeg vil i hvert fald varmt anbefale dem.

PSST Goodiebox har i dag lanceret en ny limited edition boks. Bestil den HER. Men skynd dig de plejer at forsvinde meget hurtigt. Denne boks er uden for det månedlige Goodiebox abonnement, og kan derfor bestilles uden du hverken er medlem eller ønsker at blive det. MEN det kan selvfølgelig anbefales fra min side af. Den nye LE boks hedder Best of GOODIEBOX. Se den herunder – den smukkeste boks! ♥

GB LE Best of GOODIEBOX

Billede lånt fra Goodiebox’s facebook side.

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Indeholder et eller flere affiliate links.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *