Krøller der holder uden brug af varme

krøller der holder

Få krøller der holder på en meget simpel metode. Før jeg opdaget det fantastiske HH Simonsen krøllejern (læs med HER), kunne jeg slet ikke få mine krøller til at holde. Efter at have brugt halvanden time og en halv flaske hårspray kunne de holde i max 2 timer, før krøllerne næsten var helt flade. Mit hår er meget glat, og jeg er meget fan af krøller, så på da værende tidspunkt, før HH Simonsen, fandt jeg en anden metode, hvormed krøller, i mit ellers lange hår, holdt i rigtig lang tid. Tilmed en metode uden bruge af varmebehandling.

Det eneste du skal bruge for at få krøller der holder er:
  • Et hårbånd – gerne et bredt et
  • Spray gel

Du skal gøre det her aftenen før du vil have krøller. Først og fremmes vil jeg råde til rent hår. Derefter skal du rede det godt igennem. Så sætter du dit hårbånd ned over håret, så den forreste del sidder i panden. Og så er du klar til at skal lave krøllerne. Du tager en gavmild tot hår og sprayer det med spray gel, så snoer du totten rundt om hårbåndet. Jeg skiftede med at tage en tot i den ene side, også i den anden, til der ikke var mere hår tilbage. Her efter er du klar til at gå i seng – og nej man sover ikke særlig godt med denne frisure desværre.

Når du vågner morgenen efter er det sådan set klar til at du kan folde dit hår ud. Dette skal gøres med yders forsigtighed og tålmodighed! Det kan blive en rigtig fuglerede – det har jeg selv erfaret, jeg var nødsaget til at klippe en lille tot hår af, fordi spidserne simpelthen var filtret sådan ind. Så tag den med ro er mit bedste råd, fordi håret bliver altså rigtig flot! Og det holder.

krøller der holder

Hvad gør i for at få krøllerne til at holde?

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *