Glædelig 13. december – Vind Carrot Butter Cleanser

Vind Carrot Butter Cleanser

Glædelig 13. december!
Dagens præmie

Dagens præmie består af et hero-produkt fra The Organic Pharmacy. Det er deres rensebalm: Carrot Butter Cleanser der har en værdi af 450 kr. som du kan være heldig at vinde. Rensen meget drøj i brug, den indeholder antioxidanter fra både gulerod og morgenfrue, afgiftende rosmarin og beroligende lavendel hvor de tre sidstnævnte er dem der kan duftes. Jeg laver en fuld anmeldelse af rensebalmen på et senere tidspunkt.

Deltag i konkurrencen ved at:
 • Skrive en kommentar i kommentarfeltet til dette indlæg
 • Forøg dine vinderchancer ved også at deltage på min facebookside og på min instagramprofil

Vinderne for 1.-12. december trækker jeg og offentliggør her på bloggen den 16. december. Vinderne for 13.-24. december trækker jeg og offentliggør den 28. december. Vinderne vil blive kontaktet af mig. Konkurrencen gælder for danske adresser.

Held og lykke!

Julekram fra Charlotte

Præmien er sponsoreret. Der skal derfor også lyde et kæmpe tak til sponsor af dagens præmie, for at muliggøre denne julekalender. Jeg er dybt taknemmelig for at kunne forkæle mine følger i her i julen.

Relaterede indlæg

34 kommentarer

 1. Glædelig 13.december Charlotte:-)
  Lyder som en dejlig rensebalm med så friske gode dufte, den gad jeg godt vinde:-)
  Ønsker dig en god aften med 11 dage tilbage:-)

 2. ihhhh hvor vil det være dejligt at forkæle min hud med de lækre produkter den vil elske det <3

  Glædelig jul 😀

 3. WAUUUW!! Det er jo den aller fineste præmie…. Hvor ville det bare være fantastisk at blive den meget heldige Jeg krydser i hvert fald fingrene ALT hvad jeg kan og håber på en masse juleheld

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *