Fine blomster smykker

blomster smykker
Øreringe 4-pack 39,95 kr. // Halskæde 39,95 kr. // Ringe 2-pack 59,95 kr.

Foråret er skønt, sommeren er på vej, og det samme sker men alle blomsterne der snart begynder at springe ud. I H&M er blomsterne allerede sprunget ud – dog kun i smykke form, men så kan man sige at blomster smykker holder længere end almindelige blomster, og kan være ligeså fine som den ægte vare. Sidst jeg var i H&M fandt jeg så alle disse smukke blomstrende smykker, som jeg synes er super fine, så derfor skal i selvfølgelig også se dem, så i kan nå i H&M og købe dem mens de er til at få.

Jeg kan rigtig godt lide feminine ting og assesories, og farven lyserød, og selvom blomsterne på halskæden og ringene er lidt store, så gør den lyse neutrale farve at de ikke virker nær så voldsomme. Jeg synes kronbladene er godt lavet fordi de har lidt struktur, så de ser bløde ud – som de jo bestemt ikke er, da de er lavet af noget metal af en art.

Ringene købte jeg i en 2-pack med en lyserød og en blå-sort blomst, havde man kunne købe dem enkeltvis, havde jeg nøjes med den lyserøde. Men efter at have gået lidt med den blå-sorte, synes jeg faktisk også rigtig godt om den, dens midte glimter rigtig flot, det er mere glimmer i dybden, hvor den lyserødes kerne skinner mere end den glimter.

Jeg er virkelig fan af H&M’s smykker, der er altid et stort udvalg af en masse smukke (for det meste) smykker, til næsten ingen penge. Og deres smykker følger med i hvad der er in for tiden. Jeg kan i hvert fald altid finde et eller andet i smykkesektionen.

blomster smykkerPå billedet her har jeg halskæden og den lyserøde blomster ring på samt to sæt af øreringene – de hvide blomster med en lille guldklump i midten og de lyserøde perler.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *