Nye sko fra B&Co og hermed efterårsklar

b&co efterårssko 1

Find B&Co støvlerne HER

b&co efterårssko 2

Mangler en pige reelt nogensinde nye sko? Ja da!

Nu er det ikke ligefrem fordi jeg er i mangel af sko, men et par nye er da altid rart. Og det kender I helt sikkert også til? Jeg har et stykke tid ledt efter et par efterårssko, som ville være lidt varmere og lidt mere modstandsdygtige end et par Nike sneakers. En tilfældig tur i Skoringen skulle vise sig at være dér, jeg fandt de nye efterårs/vintersko. Jeg havde ikke nogen bestemte i tankerne, men disse fra B&Co var både billige (550 kr.), pæne og dejlige at have på. Jeg synes de virker lidt hule, men jeg tror det er fordi de ikke vejer særlig meget – og så er der jo også plads til en tykkere strømpe når det bliver koldere.

b&co efterårssko 3

Jeg er i hvert fald rigtig glad for dem, de er lige mig. Det er foret og dejlig bløde indeni. Man kunne også få et par der lignede rigtig meget fra samme mærke, dog 50 kr. dyrere, de havde strikket stof øverst hvor mine er mørke, og så var der lidt glimmer i snørebåndene. Og så kunne man faktisk også få dem i en sart rosa farve.

b&co efterårssko 4

Gratis glasneglefil (og vingummi)

Da jeg skulle betale ved kassen, havde de et glas stående fyldt med glasneglefile og en skål med små vingummiposer som vi var velkommen til at tage. Glasneglefile er min favorit. Jeg er gået helt væk fra at bruge de almindelige sandpapir/papneglefile, jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst brugte sådan en, det er i hvert fald mange år siden. Så hvis du endnu ikke har prøvet en glasneglefil kan jeg virkelig anbefale at du gør det. Det er måske endda en passende undskyldning for, at smutte i Skoringen og købe nye sko?

b&co efterårssko 5

Er du blevet efterårsklar?

Knus Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *