Fokus på læberne

DSC_0047

2. december fik jeg denne lille lip gloss i min Look Fantastic julekalender. Jeg synes den er rigtig flot og derfor får den også sit eget indlæg i dag. Lip glossen er fra mærket Lord & Berry, jeg synes det er en rigtig flot farve, den er dybmørkerød, og den giver meget farve uden at jeg behøver at bruge ret meget. Den har en duft af kirsebær, det er faktisk en duft jeg ikke rigtig bryder mig om, men her er den ret dæmpet, så det er slet ikke så slemt, derudover synes jeg ikke at den klister, hvilket er et stort plus.

Jeg har min egen lille regel hvad angår makeup. Der skal kun være et fokus, enten på øjnene eller læberne. Så til de meget røde læber skal resten af makeuppen være dæmpet, altså ikke noget vildt om øjnene, en neutralt øjenskygge og mascara, eventuelt også en sort streg over øjet, men ikke så det er der fokusset er – der skal heller ikke være for meget på kinderne. Det kan komme til at se så forfærdelig dumt ud, hvis man både lave vilde øjne, knald røde læber og en masse blush på kinderne, så det er hvad min regel går ud på at undgå ;). På billedet under, har jeg kun taget en cc cream på for at jævne min hudtone, og så har jeg en meget let og lys øjenskygge og mascara på ud over lip glossen.

Den samme regel gælder sådan set også for smykker – for mit vedkomme, jeg føler i hvert fald, at det er for meget hvis jeg måde har stor halskæde, stort armbånd, mange ringe og store øreringe på. Jeg har selvfølgelig altid øreringe i, da jeg ikke gider tage dem ud om aftenen, men det er også bare almindelige små hverdags øreringe. Men igen, det kan også blive for meget, ikke at sige at jeg aldrig har alle ting på samtidig, for det har jeg, men så er det bare ikke store og vilde smykker.

DSC_0040

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *