Mit fine armbåndsur

ladkfh

Det er godt nok et stykke tid siden, at jeg købte dette meget fine armbåndsur, men alligevel vil jeg lige vise det frem. Det er fra H&M og til en meget overkommelig pris. Jeg er rigtig glad for det, jeg synes det er et rigtig fint og feminint armbåndsur, i en meget sart lyserød farve og urskiven med de mange blomster. Uret passer rigtig godt til mig, da jeg så det, var det kærlighed ved første blik, jeg elsker ting der udstråler femininitet og lyserødt er vidst nok min yndlingsfarve, og blomster, ja, bedre bliver det ikke rigtigt. En anden ting jeg rigtig godt kan lide ved uret, er at det er enkelt samtidig med at det faktisk også er ret detaljeret.

Jeg synes at uret passer til stort set alt, især fordi at farverne er så sarte, og egentlig passer godt med min hudfarve. Så jeg har brugt det rigtig meget, især i forhold til at jeg ikke rigtig har gået med armbåndsur. At gå med armbåndsur er noget, jeg altid kun har gjort i en periode ad gangen, det bliver en vane og så stopper vanen lige pludselig igen. Ikke for det, et armbåndsur er også en fin og praktisk accessoires i sig selv.

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *