Jul fra The Body Shop

Ginger sparkle er faktisk en juleserie fra et par år tilbage, men jeg var så heldig at finde både body butteren og shower gel, i The Body Shop i Ringsted Outlet, da de åbnede i sommers.

Gelen er sæbe fri og indeholder ginger rod ekstrakt og honning, det er en udmærket shower gel, den skummer ikke så meget, men den efterlader huden ret glat og med en mild duft. Body butteren består også af ginger rod ekstrakt og shea butter. Body butteren er en meget fed creme, der er rigtig god til at fugte huden, jeg kunne bare godt tænke mig at den var hurtigere om at trænge ind i huden. Jeg smøre mig ind i den om aftenen efter jeg har været i bad, så jeg kan vågne op til en dejlig blød hud.

Generelt om denne serie synes jeg ikke den skriger jul, man kan godt dufte ginger roden, men mest af alt synes jeg faktisk – især shower gelen, dufter af cola? Men det ved jeg ikke om bare er mig?

12233561_1059803694060156_968995012_n

Dette år er der kommet en ny duft til the body shops jule sortiment, i forvejen er der to af de samme fra sidste år; Glazed Apple og Frosted Cranberry. I år har de så tilføjet Frosted Plum, der skulle dufte af blommer, det synes jeg så ikke helt, at den gør, det er i hvert fald ikke en duft jeg får lyst til at spise. 😉 Men jeg synes, at den dufter godt. Jeg har købt håndcremen, da jeg ikke synes, at jeg rigtig mangler andet – jeg manglede sådan set heller ikke en håndcreme, men jeg måtte jo lige prøve serien. Det er et stykke tid siden jeg har været i en af deres butikker, så jeg var meget spændt på Frosted Plum duften! Hvis jeg skulle købe andet i Frosted Plum serien, skulle det være body skrubben, da jeg synes det var den der duftede bedst, duften var ikke helt den samme for body butteren synes jeg.

12348585_1070031906370668_483917484_n

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *