Lær mig bedre at kende – 10 random facts

10 random facts

It’s all about red lips // Baloo og jeg nyder solen // Festival og spanskrør // S og jeg

I forbindelse med bloggens 2 års fødselsdag har jeg lige nu en super lækker konkurrence kørende. Deltag HER. Derudover synes jeg at jeg vil fortælle lidt mere om mig selv. I læser jo en masse af hvad jeg skriver og kommer ud med, men hvor meget ved i egentlig om mig?

Derfor har jeg samlet 10 random facts om mig slev:

Jeg har den sødeste kæreste; Stiven

Jeg har en hunkat der hedder Baloo

Min mormor har en kolonihave, hvor der var ret mange vildkatte. For 3 års tid siden var min mor og jeg ude med et æbletræ, som vi lige havde købt. Da var det jeg så denne lille bitte pjuskede kattekilling. Den var så sulten at jeg fik lov til at ae den mens jeg gav den lidt tørkost. De andre voksne katte slog ud efter den, og det skar simpelthen i mit hjerte.

Kattekillingen var den sidste tilbage i kuldet (4-5 uger gammel), de andre var døde på grund af kulden og moren havde efterladt dem, hvilket ikke forhøjet deres overlevelses chancer. Min mor og jeg besluttede at katten skulle med hjem – trods at min mor aldrig har ville have dyr i lejligheden. Vi fangede den med et stykke kødpølse (heldigt min mormor kom forbi haven og lige havde handlet ind).

Så skete der det dagen efter vi havde fået hende hjem (vi vidste dog ikke kønnet før senere – deraf navnet), at hun næsten døde. Hun lå på mit skød, helt stiv og hun tissede på mig og sig selv liggende. Øjnene var udspilet, pipiler udspilet, hverken øre eller øjne reagerede på lyde. Hjertet hamrede af sted, jeg ventede sådan set bare på at det holdt op med at slå. Til sidst var jeg nød til at gå i seng. Jeg havde grædt hele aftenen og skulle op og i skole.

MEN dagen efter da min mor stod op, måtte jeg ud og se den døde kattekilling. Baloo var ikke død. Hun sad op i vasketøjskurven og miavede. Nu har vi lige fejret hendes 3 års fødselsdag tilbage i august. ♥

Jeg er helt vild med hindbærsnitter

Jeg har en svaghed for blomster og planter

Månen og universet fascinere mig

For mig er lykken er en mørk og stjerneklar aften. Jeg kan sidde og kigge op i universet virkelig længe. Jo mere man kigger jo flere stjerner kommer der frem. Man ser dybere ud i uendeligheden så om sige.

Jeg tror på eksistensen af rumvæsner, genfærd og havfruer

I forhold til rumvæsner synes jeg, at det er en fuldstændig absurd tanke at Jorden skulle være den eneste planet med liv. Det giver simpelthen ingen mening.

I forhold til genfærd er der lidt for mange tegn på at de eksistere. Der er rigtig mange som oplever en masse, der relatere til genfærd. Jeg har ikke slev oplevet noget. Jeg tror man skal være gjort at noget specielt, have en sjette sans, men jeg tror på dem.

I forhold til havfruer. Har du set dokumentaren og efterfølgende talkshow om sidstnævnte på animal planet? Den er MEGET overbevisende.

Har jeg altid været en beautyfanatiker?

Nej, det startede omkring 10. klasse da jeg fik et kæmpe akne udbrud. Jeg begyndte at bruge min penge anderledes, end jeg hidtil havde gjort. Det frustrerede mig at produkter ikke holder hvad de lover. Det frustrerede mig generelt at min hud ikke ville blive pæn. Og det frustrere mig stadig enormt. Min akne var grundlaget for at starte en blog op. Senere har hverdagsblush så udviklet sig og fået et støre fokus område. Den har foldet sig ud til alle hjørner af beautyuniverset, og endda lidt længere end det.

Jeg spiller Hay Day og er snart på niveau 70

Mine yndlingsserier må være Once Upon a Time og Grey anatomy

Min bogsamling er pt på 223 bøger

Det var så lidt om mig, skriv endelig hvis der er noget du vil vide om mig! Kærligst C.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *