Karmameju BLAZE mod muskelspændinger

karmameju blaze 1

Kender vi ikke alle sammen det, at have sovet dårligt, for så at vogne op med hold i nakken og nakkespændinger? Eller hverdagsproblemer som hovedpine og ømhed i kroppen, der blandt andet kan komme af for mange timer foran en computerskærm? Disse muskelspændinger har Karmameju lavet et produkt til, for at afhjælpe, og det produkt har fået navnet BLAZE. BLAZE benytter aromaterapien, som er kendt for at kunne stimulere både krop og sind.

BLAZE power potion 03 påføres direkte på huden, hvor muskelspændingerne er. Den lindrende aromaterapeutiske sammensætning plejer huden og arbejder i dybden, hvor frigivende varme eller kulde vil opleves kort efter påføring på huden. Roll-on applikationen gør, at den let kan anvendes på farten, uden af svine det hele tid. Jeg oplever at produkter hurtigt trænger ind i huden. Samtidig med at roll-onen anvendes kan du passende massere området, eller få en anden til at gøre det, for at løsne endnu bedre op i musklerne. Karmameju anbefaler at massere huden sammen med deres BOOST balm 03.

Karmameju BLAZE i brug:

karmameju blaze 2

BLAZE indeholder blandt andet djævleklo, arnica (volverlej), mentol, kamille, kamfer, økologiske hvedekim- og olivenolie, aloe vera og rosmarin-ekstrakt.

Når jeg anvender BLAZE i nakke, i forbindelse med nakkespændinger og hovedpine, oplever jeg at huden køles ret meget af. Jeg tænker derfor også at BLAZE vil være fantastisk til sommer. Dog oplyses det at den enten vil varme eller køle, og jeg har kun oplevet at den har kølet huden. Aromaterapi karakteriseres med deres aromatiske dufte. Der er dufte, som lavendel, som jeg personligt ikke er så glad for. Lavendel er heller ikke repræsenteret i BLAZE. BLAZE har en skøn duft, som egentlig aftager rimelig hurtigt samtidig med at BLAZE stadig har kølende effekt på det smurte område.

Har du prøvet Karmameju BLAZE? 

Knus C. 

Relaterede indlæg