Inspiration til skøn sommerlæsning

sommerlæsning

Dette er hvad jeg vil kalde atypisk bloggens normale indlægsgenre. Indlægget her omhandler nemlig primært bøger. Skønne og lækre bøger. Et nyt tiltag her på bloggen er i forhold til min lille forkærlighed for bøger. Der vil derfor engang imellem komme lidt i form af boganmeldelser og anbefalinger. Indlæggene ligger jeg i den nye kategori “Bøger”. Det er dog ikke noget der kommer til at overskygge bloggens primære formål; skønhed. Vi taler et bogrelateret indlæg måske med en eller to måneders mellemrum. Lad mig endelig høre hvad I synes om det.

Jeg nemlig også en ret stor læsehest. Jeg læser primært bøger i generne; ungdom, young adult (YA), fantasy – generelt kærlighedshistorier. Og Når jeg først er kommet i gang og en bog der har fanget mig, kan jeg ikke stoppe før bøgen er færdig. Jeg elsker at blive fanget i en god historie og leve mig ind i et andet univers.

Nu hvor jeg har fået sommerferie skal jeg selvfølgelig selv til at læse lidt mere. Jeg har ikke haft tiden eller overskuddet til at læse på det sidste grundet mit studie. Så var det at jeg tænke at I derude måske også manglede ideer til, hvilke bøger i skal slappe af med i jeres sommerferie. Om ikke andet får i indlægget her alligevel.

Mine favoritter og anbefalinger til din sommerlæsning

Gennem tiden har jeg læst uanede mængder af fantastiske bøger. Jeg kan ikke nævne dem alle, men i kan til start få et par stykker. De bøger og serier jeg i dag vil anbefale jer at læse, har det tilfælles at de indeholder en masse kærlighed. BTW så har jeg ingen problemer med kliche historier.

Kærligheds historier med stort K

Den første serie er Off campus, som er en serie på 4 bøger af Elle Kennedy. I hver bog følger man en ny pige og en ny ishockey spiller. Bøgerne har en smugle sammenhæng da man er på samme skole og personerne i bund og grund er venner eller bliver det. Super søde historier, der får en til at ønske at flytte til Amerika for at gå på collage. Ikke at det ville være ensbetydende med at man selv fik den lækreste ishockeyspiller på krogen, men man har vel lov til at drømme. Jeg mangler at læse den sidste bog i serien, som jeg faktisk lige har købt i dag og skal i gang med.

Losing it, er en serie på 3 bøger af Cora Carmack. Også her følger man i hver bog forskellige hovedpersoner. Men de har hver deres historie, som alligevel har det her lille bekendtskab til hinanden på tværs af bøgerne. Også helt igennem søde og gode historier.

Derudover vil jeg gerne anbefale dig at læse Anna og det franske kys, samt de 2 efterfølgende bøger. OGSÅ her er det forskellige hovedpersoner. Nu er det et stykke tid siden jeg læste dem, så de er ikke helt friske i mit hoved – men jeg elskede dem. De foregår primært på en skole i Paris og som jeg husker det er det rige mennesker?

Er du mere til fantasy og eventyr?

Vil du over i lidt mere fantasy kan jeg varmt anbefale dig at læse soulfinders af Joss Stirling, en serie på 3 bøger.

True blood af Charlaine Harris på 13 bøger, og så vil jeg lige sige at bøgerne og filmserien ikke kan sammenlignes. Filmserien følger til dels de første 3 bøger, men det er kun grundhistorien, der er meget der slet ikke stemmer overens med bøgerne. Og selvfølgelig er bøgerne bedst!

Black dagger brotherhood af J. R. Ward er også sindssyg god, det er en lang serie, på en 14 bøger mener jeg. Men det er langt fra dem alle der er oversat til dansk endnu. Efter 5. bog har de delt den danske oversættelse op på to bøger, så serien kommer til at være kilometer lang på dansk. Jeg har læst til og med bog nummer 7 (dansk). Jeg er virkelig imponeret over dens sammenhæng gennem hele serien. Også denne er en af dem jeg skal have læst videre på i sommeren.

Jeg kunne blive ved, jeg har så mange gode bøger stående, men jeg tror jeg vil stoppe for denne gang. Hvad læser du her i sommervarmen??

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *