Davines Natural Tech Nourishing hårplejeserie

Davines Natural Tech Nourishing 1

Generelt er jeg meget glad for Davines hårplejeprodukter, mine erfaringer med brandet er godt. I forhold til mange af Davines andre serie, synes jeg dog at denne skuffer gevaldigt. Jeg synes ikke at have speciel meget effekt af serien, hvor mange andre af deres serier er meget luksuriøse. Davines Natural Tech Nourishing serien er en plejende serie til tør hovedbund og tørt hår. En serie som jeg umiddelbart ville synes passede godt til mit hår.

Davines Natural Tech Nourishing 2

Natural Tech Nourising Shampoo er sennepsgul og relativ tynd i dens konsistens. Shampooen renser håret skånsomt og tilfører ekstra fugt og næring til hår og hovedbund. Shampooen er ikke særlig drøj i brug og samtidig lidt svært at fordele ud i hele håret. Desuden skummer den heller ikke specielt meget op. Jeg kan ellers godt lide at en shampoo skummer op. I forhold til at rengøre håret efter stylingsprodukter, så synes jeg heller ikke at den er specielt god.

Natural Tech Nourishing Vegetarian Miracle Conditioner er en fugtgivende balsam til tør hår og spaltede spdiser. Det er en blød tyk creme, beriget med acai olie, passionsblomst olie og grape, der tilfører masser af fugt og pleje til håret og så beskytter den mod miljømæssige påvirkninger. Balsammen har en hvis blødgørende effekt på håret og den gør det også nemmere af rede ud efterfølgende, men den er heller ikke den bedste på det punkt.

Samlet har serien har en mild krydret duft, måske lidt henad ingefær? Men det er i hvert fald ikke en serie, som får mine varmeste anbefalinger. Jeg synes virkelig at den er øv i forhold til Davines standart i hårpleje, der ellers ligger rimelig højt.

Kender du Davines?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *