Pas på hænderne!

Jeg begyndte allerede for flere uger siden, at kunne mærke vejrskiftet på mine hænder, de er den seneste tid blevet meget tørre, så derfor er det vigtigt med en godt fugtgivende håndcreme. Lige i øjeblikket bruger jeg A-derma intens repair håndcreme, det er en intensivt reparerende håndcreme til tør hud, og selvom den er til meget tørre hænder synes jeg ikke den er fedtende, jeg synes den efterlader hænderne bløde og glatte. Cremen har en meget mild duft, men overhovedet ikke en kraftig duft, det er bare en lille duft man skal helt tæt på for at kunne dufte.

I min pung har jeg også en lille håndcreme, denne er fra the body shop med duft af jordbær, og dette er sådan set også en meget udmærket håndcreme, men det er meget parfumeret – et helt rum kan komme til at dufte meget sødt, bare ved at bruge en lille klat på hænderne. Men det gode ved the body shops produkter er, at man kan få de fleste produkter i rigtig mange forskellige dufte, så man kan finde lige præcis den der passer til sig selv.

12270015_1062431517130707_368001263_n

 

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *