Garnier Respons – mythic olive hårpleje

Garnier Respons – mythic olive hårpleje

Produkterne i Garnier Respons mythic olive hårpleje serie, er alle til ekstra tørt hår. Serien indeholder jomfruolivenolie, der angiveligt skulle have en masse gode egenskaber, der blødgør og plejer håret intenst, uden at det skulle tynge håret fladt. Som bonus har serien den lækreste duft; sød, cremet, rund og ren.

Shampooen er meget drøj i brug, der skal kun en lille mængde til, før den kan skumme hele håret op – og det kommer fra mig, det har hår ned til lænden, jeg kan nøjes med en lille klat på størrelse med en valnød. Samtidig gør den håret så lækkerblødt, det er vildt dejligt, dog er det kun lækker-blødt mens håret er vådt, der er ikke noget specielt ved håret når det er tørt. Dog skal du være grundig når du vasker shampooen ud, hvis du ikke får det hele ud af håret, virker det tungt og fedtet.

Det første jeg vil sige om balsamen, er at dens flaske er ret stram, jeg har skulle trykke meget hårdt får at få produkt ud, så på den måde får man i hvert fald i brugt for meget (modsat shampooen der har en meget blød flaske). Men derudover er det også en skøn balsam, også den gør håret blødt, og mens det er vådt er håret lige til at rede igennem med fingrende.

Hårkuren til gengæld er meget normal, der er ikke de store wauw effekter. Selve hårkuren er meget fast i det, det er en lækker konsistens, og håret bliver også blødt og glat, men det er så også det.

Alt i alt synes jeg at Garniers mytic olive hårpleje serie er imponerende, produkterne dufter intet mindre end fantastisk, og det er alle yderst blødgørende – meget behagelige produkter. Mit næste blogindlæg kommer til at omhandle kropsplejeprodukterne i samme serie, så stay tuned.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *