The Clean fragrance of White Woods

white woods

Jeg er helt vild med Clean parfumerne – dem jeg har duftet til i hvert fald. Og så gennem Matas point bestilte jeg Withe Woods – som faktisk var en af dem jeg endnu ikke havde duftet til, og desuden når det bestilles med club piontene, er det jo ikke fordi jeg mister noget på det, hvis jeg ikke kunne lide den, og da jeg havde hørt flere rosende ord om parfumen, besluttet jeg mig for at det skulle være den.

Beskrivelse af Withe Woods fra matas: Denne træagtige moskus-duft væver et varmt og hyggeligt tæppe med antydninger af friske bergamotteblade, mousserende mandarin, cremet vanilje orkidé, sandeltræ, pralinermoskus, og et strejf af sort peber. Resultatet er en varm og luksuriøs duft, der udtrykker essensen af det naturlige lys, der danser på en skovsti.

Jeg tænkte mine egne tanker, da jeg læste duftbeskrivelsen, jeg vil sige det er lidt svært at forestille sig en duft af naturligt lys der danser på en skovsti! Duften var ikke helt som jeg havde forestillet mig, jeg synes faktisk, at den er en meget unisex, jeg kunne uden problemer forestille mig en af hankøn bruge parfumen lige såvel som jeg slev. Jeg synes parfumen dufter meget sofistikeret og modent, nogle dage synes jeg dog den er for maskulin, men alt i alt synes jeg ret godt om den.

Og jeg ser frem til at udvide min Clean samling (som pt kun består af White Woods), da jeg synes det er nogle super skønne dufte, mange af dem er ret basale, stille og rolige og hverdagsagtige, men det har også sin charme.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *