Girl Squad – ny trend edition fra essence

essence Girl Squad trend edition 1

Girl Squad er navnet på essences nye trend edition, som vil være i butikkerne (Bilka og Føtex) fra marts til april måned 2018. Girl Squad er en serie af sjove og anderledes makeupbørster. Børsternes design kan beskrives som girl power, de er designet individuelt, og stylet med tøj, makeup og hår AKA børstehovedet. Børsternes har alle bløde syntetiske hår. I serien er har essence lanceret hele 9 børster, som dækker alle makeup-applikationens behov. Desuden er børsterne, ligesom resten af essences sortiment, i et prisleje alle kan være med på. Børsterne ligge prismæssigt mellem 17 og 32 kr. stykket.

The Girl Squad

girl squad essence trend edition 2

 1. Blendig brush – Blending Betty, 17 kr.
 2. Angled smokey eye brush – Angied Angie, 20 kr.
 3. Eyeshadow brush – Easy Elsa, 17 kr.
 4. Brow an liner brush – Slim Selena, 17 kr.
 5. Define & fade lip brush – Lippy Lilly, 17 kr.
 6. Face perfector brush – Soft Sophie, 32 kr.
 7. Highlighting and contouring brush – Contouring Carla, 32 kr.
 8. Concealer brush – Undercover Carly, 28 kr.
 9. All-rounder cream brush – Flawless Fonda, 30 kr.

Ud over de pigede makeupbørster, indeholder Girl Squad trend edition kollektionen også en kosmetikpung og selvklæbende klistermærker til at dekorere negle med.

Test af makeupbørsterne

Generelt om børsterne vil jeg sige, at deres design er meget anderledes end almindelige makeupbørster. Jeg kan ikke rigtig beslutte mig for om jeg synes de er flotte eller ej. Personligt havde jeg nok ikke købt dem af udseende, men jo mere jeg kigger på dem, jo pænere synes jeg de er. Deres tøj, så om sige, er detaljeret og stylet, slev på bagsiden. Jeg er især vild med nr. 7’s blomstrede overdel. Derudover er der selve udformningen på børsterne, som giver de her piger nogle flotte og lækre former, også med til at børsterne ligger godt i hånden. En anden ting jeg er vild med er, at de hver især har et lille citat/motto rettet mod mere selvværd og at man skal være stolt som kvinde.

”be you, bravely”

Jeg har testet tre af pigerne; Angied Angie (nr. 2), Soft Sophie (nr. 6) og Contouring Carla (nr. 7). Det første der slog mig var allerede ved udpakningen. De dufter ikke særlig godt! Heldigvis kommer lugten fra selve plastikindpakning, de har ligget i og forsvinder hurtigt fra selve børsten.

Angled smokey eye brush – Angied Angie. Denne børste har en lidt sjov form. Den er formet som et lille kompakt V, jeg umiddelbart ikke vidste hvordan jeg skulle bruge. Men den er faktisk overraskende god til smokey eyes! V’et skal pege væk fra næsen, når du påfører øjenskyggen. Jeg synes det er nemmest, at starte udefra og arbejde/blende sig ind mod næsen.

essence Girl Squad trend edition 3

TIP: Lav en base af fx en brunlig skygge med let glimmer, påfør derefter en mørk øjenskygge yderst som blendes godt ind mod midten. I øjenkrogen påføre du en lysere skygge og blender også den ind mod midten. Afslut evt. med at duppe lidt glimmer på midten af øjenlåget og afslut med eyeliner og mascara.

Face perfector brush – Soft Sophie. Som pudderbørste synes jeg personligt, at den er alt for lille. Jeg har efterfølgende benyttet den til blush, men dertil vil jeg også sige at der findes bedre. MEN nu skal vi også lige huske på at denne børste kun koster 32 kr.

Highlighting and contouring brush – Contouring Carla. Dette er en absolut fantastisk børste til highligter i fast pudder form! Den ligger sig perfekt på ansigtets former – jeg er meget imponeret. Til contour fungere den sådan set også meget godt, både til påføring og til blending. Jeg fungere bare ikke til contour, jeg synes mere det ligner at man er beskidt…

Skal du have fat i The Girl Squad?

Kærligst Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

4 kommentarer

 1. Hej!
  Jeg har ledt i Bilka/føtex i Herning, Silkeborg, Skanderborg, men kan ikke finde børsterne. Hvilken by har du fundet dem i? 🙂 Vil så gerne have fat i børsterne.

  1. Hej Anna,
   Jeg tænker desværre at de ikke er til at få mere, da de var limited edition 🙁
   MEN så kan jeg trøste dig med at de ofte laver nye og flotte makeupbørster. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *