Honeycomb Tusk spiral øreringe

honeycomb tusk

Det startede med, at jeg gerne ville have en ørering-ring til det øverste hul i mit højre øre. Den ørestik jeg har haft i, i lang tid nu, har man ikke rigtig kunne se – jo man kan se låsen bagpå, men det er ikke det der er meningen. Så jeg var et smut forbi en guldsmed, som ikke havde hvad jeg søgte, jeg fik så bestil noget hjem, men hørte ikke fra dem i ret lang tid.

Skæbnesvangert fik jeg så en nyhedsmail fra Hvisk, der introduceret deres nye sprial kollektion af øreringe. Kender i det, når man ser noget, som ma ikke vidste man søgte, men som var præcist det man søgte? Sådan havde jeg det med disse øreringe – det var kærlighed ved første blik.

Jeg bestilte så en spiralørering til både højre og venstre øre. Planen var faktisk at jeg kun skulle have til det øverste hul i højre side. Jeg har 2 huller nederst i venstre side og 5 i højre, hvor det femte hul sidder øverst.

Men fordi jeg elsker asymmetri og tilfældigheder, er det endt med at se sådan her ud:

honeycomb tusk spiral oereringe

Jeg stod faktisk med valget mellem Honeycomb Tusk og Basic Wonder, jeg var meget i tvivl om hvilket sæt jeg helst ville have. Basic Wonderville passe bedst til det sæt øreringe jeg har i forvejen. Honeycomb Tusk har et virkelig flot mønster. Valget endte jo så på Honeycomb Tusk – også kommer vi igen hen mod det asymmetriske; spiralen der syner at der er et ekstra hul, er heller ikke ens med selve øreringen, så selvom Basic Wonder minder om den jeg havde i forvejen, ville der alligevel blive nogle uoverensstemmelser.

Jeg er rigtig glad for spiral øreringene og resultatet på mine øre. Jeg synes kollektionen er vildt fed. Dog er det lidt irriterende, at mit hår tætter sig fast i dem. Og så er de heller ikke vildt behagelige at sove med.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *