Sommerfarverne fra Depend er landet

I maj måneds Goodiebox modtog jeg to produkter til fødderne, som har vist sig at blive ti favoritter. Og når nu fødderne er blevet sandalklar og kalenderen siger at det er blevet sommer, så må vi også til at lakere neglene i flotte sommerlige farver. Depend har fornyeligt lanceret deres sommerkollektioner Depend Summer 2021, som jeg i dag vil vise frem.

Minilakkerne: Tropical Freak Summer 2021

depend summer 2021 1

Tropical Freak kollektionen består af 12 smukke energifyldte neglelakker, der omfavner maksimalismen og fantasifulde farvekombinationer. Alle 12 lakker er ensfarvede og fuldt dækkende. Den gule farve nr. 674 har faktisk vundet Danish Beauty Award 2020. Mine personlige favoritter er nr. 665 og 666, de to farver står som nr. 3 og 4 på øverste række fra venstre.

O2 lakkerne: Over The Rainbow Summer 2021

depend summer 2021 2

Over The Rainbow indeholder også 12 lakker, alle ensfarvede og fuldt dækkende. Farverne er farvestærke og fulde af håb, som sol efter regn. I forhold til en regnbues farver, så synes jeg ikke helt at denne kollektion fanger de rigtige farver, men skønne er de alligevel. Jeg er vild med den orange nr. 656 og den lysegrønne nr. 659.

7Day lakkerne: Free Your Colour Summer 2021

depend summer 2021 3

Free Ypur Colour er en mindre kollektion på bare 8 neglelakker. 7 af dem er ensfarvede og heldækkende, og en enkelt er pink transparent med lidt glimmer og pink neonstykker – min absolutte favorit blandt alle de nye sommerlakker. Den hedder Fancy Fuchsia. I 7Day kollektionen har lakkerne navne, som de plejer. Øverst fra venstre hedder de:

Fancy Fuchsia • Pop Up Pink • Yummy Yellow • Catchy Coral • Magic Magenta • Various Violet • Top-notch Turquoise • Balmy Blue

Kan du vælge en favorit at lakere dine negle med?

Knus Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *