Billige ansigtsmasker

DSC_0026

Disse ansigtsmasker på 198 ml. kan købes i Normal til den meget prisvenlige pris af 19 kr. Hvilket er virkelig billigt i forhold til hvor meget ansigtsmaske man får. Alle tre masker er dybderensende mudder masker, med henholdsvis agurk, jordbær og tang. Alle tre kan bruges til alle hudtyper, jeg synes egentlig ikke der er nogen decideret forskel på maskerne, ud over deres forskellige dufte.

Jeg vil sige at jeg har prøvet bedre mudder masker, men jeg har også prøvet det der var værre, og i forhold til prisen kan man ikke rigtig klage. Maskerne er ikke så tykke eller faste i konsistensen, og når de tørre giver de en let, tør og mat hinde over huden, så man kan sagtens bevæge ansigtet, uden at det krakelere, som andre mudder masker gør – botox følelsen er der i hvert fald ikke med disse tre.

Umildbart lige efter påføring af maskerne, mærkede jeg en prikkende og svigende følelse på huden i ansigtet, som egentlig ikke var helt rar, men følelsen forsvandt igen efter et øjeblik, så måske er maskerne bare sådan, jeg er hverken blevet rød eller slået ud af dem. Derudover synes jeg, at de er ret lang til om at tørre, de skal i hvert fald sidde på i noget længere tid, end de 15 minutter der står på bagsiden.

Deres forskelligheder var som nævn tidligere deres dufte. Cucumber/agurke masken har en meget frisk, sød og mild duft, den er rigtig rar, uden at virke kunstig, som jeg til gengæld synes at strawberry/jordbær masken gør. Jeg synes duften minder rigtig meget om The Body Shops jordbær serie, og den er jeg ikke helt fan af – dog elsker jeg jordbær, det er simpelthen min yndlingsspise om sommeren, så derfor skuffede duften af masken mig lidt, den giver i hvert fald ikke helt de sommer associationer, jeg godt kunne have tænke mig at få ved brug af masken. Den sidste, seaweed/tang er den duft der overraskede mest, ikke at det er en mærkelig duft, det er det ikke, den dufter af sæbe, men det var ikke den duft jeg havde forventet.

Alt i alt nogle udmærket masker, til en sindssyg billig pris.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *