Kender du Olivia Burton?

olivia burton

Olivia Burton; Large White Face Mint // Painterly Prints Hummingbird Gold // Painterly Prints Hummingbird Silver

Det er ikke ret lang tid siden, at jeg for første gang forelsket mig i flere af Olivia Burton urene. Og i dag bliver jeg simpelthen nød til at tippe om dem. Urene er SÅ fine og smukke og feminine og søde og lige efter min smag. Jeg sad den anden dag og kedede mig lidt, så jeg kiggede på ure på ditur.dk, da jeg har en rabatkode der til som I, og jeg selv, kan bruge så meget vi vil (gælder til den 20. august 2016). Så da jeg ved et tilfælde så, at de nu også har fået Olivia Burton i deres sortiment, blev jeg meget lykkelig. Dog er udvalget af Olivia Burton ure ikke så stort (endnu), men dem de har er også rigtig fine, jeg er især vild med de to ure med de smukkeste kolibrier på. ♥

Rabatkoden hverdagsblush15 til ditur.dk giver dig 15 % rabat på dit køb.

Jeg selv havde tænkt mig at købe et Daniel Wellington ur, men nu er jeg meget splittet, da jeg også er dybt forelsket i ikke mindre end tre af Olivia Burton urene (de tre vist i toppen). Er de ikke bare fantastiske? ♥

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *