Nyheder fra Rimmel London

DSC_0007 (2)

Rimmle London er kommet frem med to nye produkter; en primer med farvepigment #instaflowless, samt en sculpting palette, som er den første Rimmel har lavet. Primeren har mange gode egenskaber, den har en solfaktor 15, giver en naturlig glød og ensarter huden, giver fugt i 24 timer samt at den selvfølgelig primer og gør at den efterfølgende makeup sidder pænere og holde længere. Dog oplevede jeg, at min hud blev meget skindende at se på, som dagen skred frem, noget som min hud ellers ikke plejer at gøre.

Sculpting paletten er faktisk også min første, jeg har aldrig før prøvet at lave en ansigts contour, og det gik vidst heller ikke så fantastisk godt den første gang. Highlighteren giver ikke ret meget farve så der skulle jeg bruge ret meget, hvor imod den mørkere til contour gav rigeligt med farve, og det gjorde blushen sådan set også. Så jeg fandt ud af, at jeg skulle tage det stille og roligt og opbygge farvene med forsigtighed. Jeg har set en masse videoer, der figurere på blandt andet facebook, og dem har i vel også set nogle af? Men det er i hvert fald utroligt hvad man kan gøre med contour, jeg forstår i hvert fald godt hvorfor det hedder face sculpting, da man former sit ansigt som man gerne vil have det – nogle mere ekstremt end andre. Rimmels palette gør det sådan set udmærket, der kommer highlight og contour de rigtige steder, og man fremhæver ens egne gode træk, uden at det bliver falsk. Når jeg gør det på mig selv er det stadig mig, det er stadig mine ansigtstræk og det er overhovedet ikke så jeg tænker hvor er jeg henne. Det eneste der er lidt ærgerligt er at der er tilsat glimmer i hele paletten, både highlighter, contour og blush, hvilket jeg godt kunne have undværet.

Så det positive ved disse to produkter:

  • Deres pris, jeg købte dem på tilbud i Matas til 59 kr. stykket
  • Sculpting paletten gør at man stadig er sig selv

Det negative er:

  • At der er glimmer i sculpting paletten
  • Det er en pudder – jeg tror det ville være meget nemmere med en fast sculpting makeup, som kan blendes sammen med f.eks. en beautyblender
  • Og til sidst den skindende hud jeg fik af primeren

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *