Lidt om min afhængighed til Troldekugler

troldekugler 1

Mit første trolde armbånd

Jeg har samlede mit første trolde armbånd ud fra hvilke kugler jeg synes var flotte, eller hvis kuglen har haft en god og sød historie. I og med at det var mit første armbånd, er mange af kuglerne også valgt af min familie, når der bare har stået Troldekugler på min ønskeliste. Dette armbånd er derfor meget personligt for mig og har en masse historier og minder med sig.

Sådan startede det

Jeg havde fødselsdag og blev nok 15 eller 16 år. Jeg var tilmed så heldig at have både øjne-, øre- og halsbetændelse. Derfor synes jeg, at det var den perfekte anledning til at købe det abe-charm ”kan ikke høre, kan ikke se, kan ikke tale” jeg havde set før, i den tro at det var et Pandora charm. Den passede dog ikke på mit Pandora armbånd, hullet var for lille til kæden, så jeg var oppe med den, i den tro at det var en produktionsfejl. Det viste sig så at det var en ”Troldekugle”. Jeg havde aldrig hørt om dem før, men da de viste mig glaskuglerne var jeg helt solgt om måtte have kæde og lås med hjem – og sådan startede min afhængighed.

Efterfølgende har jeg gennem tiden samlede et par armbånd. Jeg har 2 i almindelig sølvkæde, jeg har 2 armringe og så har jeg også lidt i læder. Hvis du vælger at samle til et armbånd er en kæde at foretrække, jeg har aldrig været rigtig glad for mit store læderarmbånd (udgaven der kommer flere gange rundt om armen). Derudover har jeg 4 forskellige ringe og en halskæde. Jeg tror det var det.

troldekugler 2

En af mine armringe // Min påskering // Og påskearmbånd

troldekugler 3

Endnu et armbånd opbygget om en sølvkæde. Dette armbånd er jeg ikke færdig med endnu, det mangler lige halvdelen af kuglerne. Troldekugler er en dyr hobby så det er små, stille og rolige fremskridt der gøres i.

Min Troldekugle ønskeliste er alt for lang, der er simpelthen alt alt for mange smukke kugler, designs og kombinationer. Og så er det jo ikke blevet bedre efter der er lavet en dansk troldekugler instagram profil, hvor de simpelthen samler de smukkeste smykker. ♥

Samler du på Troldekugler? Fortæl endelig om din egen samling.

God weekend! Kærligst C.

Relaterede indlæg

3 kommentarer

  1. Hejsa
    Der findes sider på Facebook hvor der handles troldekugler til halv pris. Bare søg på troldekugler.
    Vh Helle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *