Starter ferien ud med lidt flotte negle

DSC_0031

Så blev modul 7 eksamen overstået i fredags, og det betyder en ugens ferie til mig. Og da jeg lige har været i klinik (vores form for praktik), og skal det igen efter ferien, tænkte jeg, at jeg ville nyde alle de ting, jeg ikke må i klinikken.

Opsummering: jeg må ikke have lange negle, neglelak, ringe, armbånd, løst hår eller parfume på. Så jeg har lagt en flot neglelak, dog med en nude favede neglelak fra Rimmel, så de er ikke så vilde denne gang.

Grunden til at jeg ville lave dem sådan her, var på grund af det super flotte vejr, der lige var i et par dage, med højere temperature og flot blå himmel. Jeg troet at det var foråret der viste sig frem – det var det så ikke, sikke et dårligt vejr det blev igen! MEN den blå himmel og foråret er så kommet til udtryk på mine negle i stedet for, i form af en blå sten (blå himmel) og to lyserøde (forårsblomster), meget enkelt. Stenene er ”limet” på med en gennemsigtig neglelak.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *