Neglepleje

 

DSC_0062

Jeg er begyndt at kunne mærke, at kulden ikke bare laver ged med mine hænder, men også med mine neglebånd, de er begyndt at blive ret tørre og mine negle virker sprødere. Jeg tænker at jeg ikke er den eneste, der går med dette problem, så derfor vil jeg lige fortælle hvad jeg gør ved det.

Først og fremmest kommer man langt med en god håndcreme, og der er rigtig mange gode, en jeg er glad for lige for tiden er far NAOBAY. Den hedder orange juice hand cream, og den dufter så skønt, af søde appelsiner, mit mundvand begynder helt at løbe bare jeg dufter til den. Cremen er meget tynd i dens konsistens, men den trænger rigtig hurtigt ind i huden, nogen gange er jeg nødt til at tage en klat mere, fordi jeg ikke har nået at kommer rundt på hele hånden, før cremen er væk derfra. Derudover der den ret smuk, helt enkel, hvid og med trælåg, det er næsten en pyntegenstand i sig selv.

Så har jeg fundet denne skønne plejende neglecreme i Matas, jeg plejer at bruge den om aftenen, hvis jeg sidder og ser en film, så kan jeg godt lige komme en lille klat på hver negl og massere det ud på neglen imens. Jeg ved ikke om det er fordi den jeg har er lidt gammel, eller om den bare er sådan, men den skal i hvert fald rystes før brug, ellers er det første der kommer ud, nogen gennemsigtigt sjap, der ikke er til at have med at gøre.

Andre gange bruger jeg en negleolie til neglebåndende, hvilket også gavner rigtig godt, jeg fik denne her olie med, engang jeg fik lavet gelnegle, og den er faktisk rigtig god og dufter godt, og sådan en lille negleolie holder i evigheder! Den jeg har er fra B4Beauty.

Relaterede indlæg

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *