Lavera har lanceret en række nye produkter til badet

lavera body wash 1

I august måned lancerede Lavera en lang række af nye naturlige body wash, med nye formler og i et nyt design for feel-good øjeblikke hver eneste dag. Lavera er som jeg tidligere har nævnt, Tysklands største producents af naturkosmetik, og de har en lang lang række af produkter. De otte nye body wash og den nye body scrub er naturligt certificerede, veganske og indeholder økologiske ekstrakter og delikate dufte fra essentielle olier. De vækker sanserne og skaber denne feel-good oplevelse i badet og så efterlader de selvfølgelig huden ren.

Blandt de otte varianter skulle det være muligt at finde lige præcis dén, som imødekommer dine ønsker, behov og duftpræferencer. Fælles for de forskellige Lavera body wash, er indholdet af plantebaserede og milde overfladeaktive vaskestoffer, som skaber en silkeagtigt skum og efterlader huden blød og ren. De nærende pH-neutrale formler efterlader huden med en følelse af friskhed. Jeg har testet fire af de forskellige body wash, og har fundet min personlige favorit i Natural Superfruit.

Active Touch body wash

Active Touch har, hvad jeg vil kalde, en gammeldags men klassisk duft. Den har en mild og styrkende formel, som er ideel at bruge efter sport, for at få en fornyet energien og at blive frisket op med indholdet af pink peber, økologisk ingefær og økologisk matcha. Denne body wash har en klar violet farve.

Mild Balance body wash

lavera body wash 2

Meget modsat Active Touch er denne helt klare Mild Balance body wash. Den dufter meget sødt hen af karamel med et svagt syrligt tvist. Det er en mild og præbiotisk body wash, som genopretter hudens balance og virker nænsom for hudens barrierer, på grundt af indholdet af præbiotiske og økologiske chiafrø og økologisk kokosmælk. Men det er altså ikke kokos jeg synes den dufter af.

Natural Superfruit body wash

Dette er min favorit! Natural Superfruit har den skønneste duft af syrlige bær. Det er en dejlig frisk duft, der trækker lidt i mundvandet. Det er en lyserød og lidt uklar gel. Natural Superfrit har en mild og nærende formel med gavnlige superfoodekstrakter fra vitaminrige acerola og acai samt naturlige chiafrø.

Soft Purity body wash

Soft Purity har en meget svag duft. Også denne er mild og forfriskende. Den renser effektivt huden ren for miljøforurenende partikler takket være dens indhold af økologiske alger og naturlige antioxidanter. Soft Purity er en klar grøn gel.

Smooth Skin body scrub

lavera body wash 3

Dette er en mild body scrub, som efterlader huden blød. Formler er med nænsomme eksfolierende jojobapartikler, økologiske kaffebønner, økologisk drue og rosmarin, der fjerner døde hudceller og efterlader huden glat, fugtet og velplejet. Det er en meget tyk gel, som indeholder sorte og grønne korn og så har den en skøn syrlig og frugtig duft, der minder om sport saftevand. Personligt lever body scrubben ikke op til mine præferencer for en body scrub. Den er nemlig MEGET mild, der er ikke så mange korn i den og den bare ikke effektiv nok til mig. Jeg kan godt lide at blive skrubbet igennem.

Kender du Lavera?

Kærligt Charlotte

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produkterne til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *