TriAcnéal Expert

TriAcnéal Expert 1

Min hud er og bliver problemhud…

I starten af juli måned begyndte min hud at slå ud. Begge mine kinder fik flere udbrud af urenheder, og det var ikke bare det område jeg plejer at få udbrud på, det var hele kindarealet der lige pludselig blev hårdt ramt. Jeg havde ellers lige været i en lang periode, af hvad jeg vil kalde virkelig pæn hud. Jeg ved simpelthen ikke hvad der gik galt… Jeg gik på apoteket og købte et produkt jeg længe gerne har ville teste; TriAcnéal Expert fra Avéne. Det er en ansigtscreme der egner sig til uren hud med bumser som kan efterlade ar.

TriAcnéal Expert indeholder:

Cremen indeholder diolenyl der hæmmer bakterie udvikling, P. Acnes, og dæmper rødmen. X-Pressin virker peelende, reducere hudorme og giver en mere ensartede hud. Retinaldehyd virker både anti-age og mindsker ar dannelse. OG så indeholder den selvfølgelig og termalkildevand fra Avéne kilden i Frankrig, som virker beroligende og dæmper irritation i huden.

Test og anmeldelse

Jeg har tidligere brugt TriAcnéal som ikke helt kunne sammenlignes med en creme, da dens konsistens var meget speciel. TriAcnéal Expert udgaven har meget mere en ansigtscreme i konsistens. Cremen er gullig og mildt parfumeret. Dens duft er den jeg kender og forbinder med Avénes produkter, den er mild og ren, en duft jeg virkelig godt kan lide.

TriAcnéal Expert 2

Cremen er let og drøj i brug, den er nem at arbejde med og massere ind i huden. 3 pump er tilstrækkeligt til ansigt og den øverste del af halsen. Pumpen synes jeg dog er lidt irriterende, produktet pumpes nedad i stedet for ud i håndfladen. Generelt synes jeg at den driller lidt med at få produktet ud, nogen gange skal jeg pumpe flere ganger før der overhovedet kommer noget ud…

TriAcnéal Expert står til at være en natcreme, men da det er en meget let creme, har jeg flere gange brugt den til makeupfrie dage alligevel. Man skal være opmærksom på at cremen kan være lidt hård ved huden, så hvis du bruger den og oplever en prikken i huden, skal du bruge den færre gange end du ellers normalt gør. Nøjes derfor kun med et par gange om ugen. Jeg har ikke slev oplevet det, men jeg har også været vandt til de lidt mere skrappe midler på min hud. Jeg vil umildbart sige at dette er en af de mildere produkter til bekæmpelse af uren hud.

Har den hjulpet min hud?

Jeg synes at cremen fik min hud tilbage til ”normal” igen relativt hurtigt. Med normal mener jeg min huds form for normal; ikke fejlfri overhovedet, men med færre udbrud lokaliseret ved kindbenen. Allerede efter et par dages brug (3-4 dage) var størstedelen af de begyndende udbrud, og alt det der lå i underoverfladen gået i sig selv. Derefter brugte jeg cremen hver dag til den var tom. Alligevel var det som om dens virkning gik i stå. Den stoppede med at reducere urenheder og udbrud, nye udbrud kom faktisk frem.

Til start var jeg meget godt tilfreds med TriAcnéal Experts virkning, men ja… Så hjalp den mig ikke rigtig mere. Øv øv…

Bruger du TriAcnéal Expert med bedre succes?

Kærligst Charlotte

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *