Depend forårskollektion

depend7daysspring2016

Billederne lånt fra dependcosmetic.dk

Puddle jump // Treehouse haven // Collecting raindrops // Spring sister // Hidden rainow // Out’n’about // Lady bug love // It’s a spring thing

Jeg så billeder af denne kollektion før den var til at få fat på i butikkerne, og jeg blev så smask forelsket i den lyselilla ”spring sister”, jeg synes den er så fin, og i mine øjne et must have. Så da den udkom var jeg i Matas med det samme for at købe den.

7 day neglelakkerne skulle som navnet antyder, kunne holde i 7 dage. Jeg har lavet en lille test af min lilla neglelak, dog fandt jeg senere ud af at neglelakken her kun er step 3 ud af 4, hvilket vil sige, at jeg mangler de tre andre steps, for at få det fulde udbytte af neglelakken.

De 4 step består i:

  1. Cleanser (49,05 kr.) til at rense og forberede neglene.
  2. Basecoat (49,95 kr.)
  3. 7 day neglelak (49,95 kr.)
  4. Topcoat (49,95 kr.)

Og så bliver prisen altså ligepludselig 200 kr., hvilket jeg synes er ret dyrt, selv 7 day neglelakken til 49,95 kr. syntes jeg faktisk var ret meget for en neglelak. SÅ min test af 7 day neglelakken er altså kun step 3, og ikke alle de andre tilhørende steps.

depensforårskollektion

Som I kan se, er det ikke et videre imponerende resultat, allerede efter 3 dage (billede nummer 2) var lakken faldet af på mange af spidserne. Det 3. billede er dag nummer 7.

Så hvis man køber neglelakken i den tro, at den holder fejlfrit i 7 dage, bliver man skuffet, for det gør den altså ikke – i hvert fald ikke uden step 1, 2 og 4 men disse steps har jeg ikke prøvet, så jeg ved det ikke.

Men selvom jeg synes at det er en dyr neglelak elsker jeg den stadig, og det er virkelig en farve der siger forår, den kan vidst godt dedikere sig som en yndlingsfarve. Og fordi at det er så lys en farve, ligger man ikke så meget mærke til, at der mangler lidt. Men havde det ikke været for teste, og at jeg ville have et billede på 7. dag til at vise jer, havde jeg fjernet den nogle dage i før, for til sidst var det virkelig ikke pænt…

12784635_1127388447301680_1950696584_n

 

Relaterede indlæg

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *