Lermaske til kroppen

DSC_0028

Jeg har længe haft DM skincare Blue Clay anti cellulite liggende, det er en dybderensende og plejende lermakse til kroppen. Grunden til at den nok har lægget så længe er, at den skal sidde på i 20-30 minutter, så hvad laver man i så lang tid, med lermaske på kroppen? Men nu tog jeg mig sammen og fik prøvet den, det skal lige siges at jeg aldrig har prøvet sådan noget før.

Blue Clay anti cellulite masken har et højt indeholde af mineraler og sporstoffer af stimulerende, antibakterielle og rensende egenskaber. Alt dette skulle tilsammen mindske fedt i det yderste hudlag, afhjælpe cellulite og væskeophobninger, så huden skulle blive mere jævn, tonet, blødere, glattere, mere smidig og gøre huden mere modtagelig for den efterfølgende pleje i form af creme eller olie.

Jeg har brugt lermasken på mine baller og lidt ned af låret, fordi jeg har nogle hvide streger, jeg tror ikke at det er strækmærker, da de er helt hvide og næsten ikke til at se, og så kunne det godt minde lidt om en form for ar, men det er det heller ikke, og det er heller ikke cellulite, så jeg ved faktisk ikke helt hvad det er. Men jeg prøvede mig så med Blue Clay anti cellulite masken der, for at se om det ville forsvinde.

At bruge lermasken, var faktisk ikke nær så mærkeligt som jeg havde troet. Selve lermasken er faktisk meget flydende i konsistens, så den er ikke svær at smøre ud på huden. Jeg havde frygtet, at det var ligesom med ansigtsmasker der krakelere, hvis man bevæger sig, sådan var det ikke, men lidt upraktisk ikke at kunne sidde ned i 20-30 minutter. Lermasken var også overraskende nem at skylle af huden igen.

Ærligt synes jeg ikke, at jeg fik noget ud af at bruge Blue Clay anti cellulite lermaksen, huden føles som før – måske lidt glattere men ellers ikke noget, og der er ikke nogle synlige forandringer. Det var først om aftenen (jeg brugte lermasken om morgenen) jeg kunne mærke, at området lermasken havde siddet var mere fugtet af cremen jeg brugte efterfølgende, end områderne omkring, som havde fået samme mængde creme vel og mærket. Så ja den gør at den efterfølgende pleje af huden optages bedre, hvilket også er et plus, men det er så også det.

Relaterede indlæg