Glasneglefil

Kort sagt: hvis ikke du har en, så køb en!

At file negle med en glasfil giver et rigtig godt resultat, det flænser ikke neglen på sammen måde som når man filer negle med en almindelig neglefil, en glasfil filer neglen meget fint og skånsomt, fordi slibefladen på en glasfil er betydeligt finere end sand.

Det er en investering, da den ikke bliver slidt op, man skal lige vaske den engang imellem, men det er også det. Jeg har prøvet et par stykker, da jeg først begyndte at bruge dem, købte jeg bare en billig en i Føtex, men det råder jeg ikke til at gøre. Min mor og jeg købte hver en, af forskellige mærker til ca. samme pris, men det var som om, at der næsten ikke var noget at file med på dem, hvilket gjorde oplevelsen med glasfile ret negativ. Så fik jeg en i fødselsdagsgave for 3 år siden, fra Matas, og den er så god, og den har samme kvalitet nu som den havde da jeg startede med at bruge den – som sagt er det en investering.

Som i kan se på billedet er det eneste slitage af filen, er det lyserøde på skaftet, som ikke har nogen betydning for neglefilingen.

12179497_1051763658197493_1281621442_n

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *