I ♥ EIGHT HOUR – limited edition

elizabeth arden eight hour

Efterårsnyheder fra Elizabeth Arden. Jeg har den seneste tid testet en masse nyheder fra Elizabeth Arden, som jeg selvfølgelig også vil præsentere for jer. Derfor har jeg besluttet, at jeg igennem 4 blodindlæg, vil vise og fortælle jer, om alle de nye og spændende produkter.

Det næste produkt i rækken, som jeg vil fortælle jer lidt om, er den klassiske og prisbelønnet Eight Hour cream skin protectant. Cremen er et af de mest eftertragtede verden over, og har vundet mere end 130 skønhedspriser. Som hyldest til den klassiske Eight Hour cream, der blev skabt i 1930, udkommer Elizabeth Arden nu med en limited edition udgave. Limited editionen har kunne købes i butikkerne siden september. Den er rød, med hjerter og 8-taller i røde, orange og pink nuancer – meget anderledet i forhold til den originale!

Eight Hour er en abrikosfarvede gel/balsam universalcreme, der virker plejende ved både at lindre (petrolatum), berolige (beta-hydroxy og E-vitamin) og fugte huden.

Hvad kan du bruge Eight Hour universalcremen til?

Du kan bruge den til alt, fra hoved til tå. Brug den hvor du har behov for lidt ekstra kærlighed. Her er et par af dens anvendelses muligheder:

  1. Fugter og beskytter huden
  2. Lindrer irritation
  3. Plejer mindre brandsår
  4. Blødgør hårspidserne
  5. Former øjenbrynene
  6. Blødgør tørre hænder
  7. Highlighter kinderne
  8. Blødgør neglebånd og negle

Gelen/balsamen/universalcremen – kald den hvad du vil, er meget fed, men tråds det trænger den overraskende hurtigt ind i huden. Jeg havde en forventning om, at den ville være lettere fedtende, at have på huden, men det er heldigvis ikke tilfældet. Jeg slev har mest brugt cremen til tørre områder som mine albuer, knoer og en gang i mellem til mine fødder. Hvis jeg skal sige noget negativt om cremen, så er jeg ikke så vild med dens duft, men andet negativt har jeg ikke. Jeg havde ikke prøvet den populære Eight Hour cream før, men jeg må indrømme, at jeg sagtens kan forstå dens popularitet. Den er lækker og luksuriøs og holder hvad den lover.

Andre efterårsnyheder fra Elizabeth Arden: Always Red Femme

Indlægget er sponsoreret i den forstand, at jeg har modtaget produktet til test og skrevet indlægget på eget initiativ. Jeg har ingen økonomisk interesse i indlægget.

Relaterede indlæg